Skrivadinbok

Skrivadinbok

Skrivadinbok

Jag kommer att ge dig tips om hur du kan förbättra ditt skrivande. Böcker som du bara måste läsa och studera för att bli bättre i ditt språk. Här får du också läsa om andra författare och deras våndor.

Nytt År

SkrivartipsPosted by Margareta Mörck Wed, January 11, 2017 17:37:55
Ja nu är det nytt år och alla tjatar om det. Nyårslöften och ett nytt liv. Jag tänker inte skriva på det temat. Istället vill jag slå ett slag för tävlingar. Det är ett jättebra sätt att träna upp sin skrivning och kanske om man har tur (och skicklighet) vinner man något. Dessutom får man se hur man ligger till så att säga. Och en publicering är ju alltid roligt.

Själv har jag också skickat in noveller till tävlingar. Nu senast 2015 till Hemmets Veckotidning. Jag kom två och fick novellen publicerad i tidningen. Dessutom fick jag möjlighet att återkomma med noveller till Allers förlag. Det har jag gjort förstås och kan tjäna lite pengar på skrivandet på det sättet också. Och det som är bra är att de vill ha fler noveller. Läs gärna mer under allers.se.

Det finns fler tävlingar. Läs om Senioren där man ska skicka in en novell om seniorliv senast 10 februari innehållande högst 12000 tecken (inkl blankslag). Prissumman är totalt 50 000 kr. Varför inte testa?Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.